Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, işyeri denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

İlçedeki sanayi kuruluşlarına yönelik denetimlerde belediye yetkilileri sanayicilerin sorunları ile yakından ilgileniyor ve çözümü noktasında yardımcı olmaya çalışıyor.

Belediye Başkanı Üzülmez’in birlikte yönetim ve kazan kazan modelinin hayata geçirildiği uygulamalarına sanayi işletmeleri de dahil edildi. Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının ruhsat ve yapı kontrollerini aralıksız sürdürüyor. Birlikte yönetim modeli çerçevesinde belediye ekipleri işyeri denetimleri sırasında sanayicilerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Sanayicilerin sıkıntılarının asgariye indirilmesi noktasında iş birliği yapılması için sorunları belediyenin ilgili müdürlüklerine ileten ekipler çözüm noktasından köprü vazifesi üstleniyor.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, “Kartepe’de ruhsatsız işletme kalmasın” sloganıyla yürütülen denetimlerin çok faydalı olduğunu belirtirken, “Denetimler yanında ekiplerimiz sanayicilerin sorunlarına kulak vererek çözüm üretilmesi noktasında bizlere aktarıyorlar. İlçemizde istihdam sağlayan sanayi kuruluşlarının her zaman yanında olmaya çalışırken, başkanımızın şeffaf yönetim ilkesi doğrultusunda çözüm noktasındaki girişimlerimiz de sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılanıyor” dedi.