Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü karatecileri, Samsun’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası’nda 2 madalya kazanarak ilçemizi başarıyla temsil etti.

Salon sporunun farklı dallarında sergiledikleri mücadelelerle ilçemizi başarıyla temsil eden Kartepe Belediyesi Gençler Birliği Spor Kulübü sporcuları karate branşında katıldıkları son şampiyonadan da madalya ile döndü. Kartepeli karateciler hocaları Mehmet Peçe nezaretinde, 14-16 Kasım tarihleri arasında Samsun’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası’nda 52 ilden 1200 sporcu arasında başarılı bir mücadele örneği sergilediler. Şampiyonada mindere çıkan Kartepe Belediyesi Gençlerbirliği’nin karatecilerinden Sena Yılmazlar 68 Kiloda ikinci, Kübra Ertuğ 68 kiloda üçüncü oldu.

Gelecek vaad eden ve elde ettiği başarılarla ilçenin gururu olan karatecileri tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Böylesi büyük organizasyonlarda madalya kazanma başarısı gösteren sporcularımızı gözlerinden öpüyorum. Elde edilen başarıda katkısı olan eğitmenlerimizi ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.