Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk ve yeni yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurul’da Kocaeli Kent Konseyi Başkanı seçilen Abdullah Köktürk ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, Köktürk’e “hayırlı olsun” derken görevinde başarılar diledi. Ziyarette Köktürk’ün yanı sıra Büyükşehir Genel Sekreteri Feyzullah Okumuş, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Kent Konseylerinin siyasetin üstünde bir yerinin olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu bakımdan Kent Konseyi, söylemleri ve uygulamalarıyla herkese kucak açan, Kocaelimizin tüm insanlarını kucaklayan bir yapıda olmaya devam etmelidir” dedi.

Kocaelilik bilincinin oluşmasında Kent Konseyi’ne büyük işler düştüğünü belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Hükümetimiz yerelden kalkınmasını uygun görmüş ve bu amaçla Kent Konseylerinin kurulmasını sağlamıştır. Kocaelimizin gelişimi ve kalkınması için biz kent konseyini çok önemli buluyoruz. Kent Konseyinin geçtiğimiz dönem başarılı çalışmalarının bu dönemde de devam edeceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.