Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler Kuşadası’nda yapılan Kros Ligi finallerinde, genç erkeklerde Türkiye 3.’sü, yıldız erkeklerde ve minik erkeklerde Türkiye 2.’si oldu.

Yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler ve Yıldız Kulüpler Bölgesel Kros Ligi’nin Finali, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yapıldı. Türkiye Kros Ligi finalleri, sekiz etaptan oluşa ve sonuncusu Kuşadası Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen final yarışmalarına, 28 takım ile 900 sporcu katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Türkiye Şampiyonası’nda üç kategoride kazandığı kupalarla başarı sağladı. Şampiyonada minik erkekler kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, Ağrı Gençlik Spor kulübünün ardından, Türkiye 2.’si oldu. Yıldız erkekler kategorisinde mavi beyazlılar, Ankara Büyükşehir Belediyespor’un ardından, ikinci kez Türkiye ikincisi oldu. Genç erkekler kategorisinde, Fenerbahçe ve Darıca Belediye Spor kulüplerinin ardından ise Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada dereceye giren takım ile sporculara kupa ve ödüllerini Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi.