Kocaeli Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Konservatuar öğrencileri, miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü 2. sınıf öğrencileri, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Tiyatro Bölümü öğrencileri, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara unutamayacakları muhteşem bir gün yaşattı. Çocuklarla oyunlar oynayan, şarkılar söyleyen konservatuar öğrencileri, tedavileri devam eden çocuklara büyük moral oldu.

Büyükşehir Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencileri hastanede, Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören çocukları tek tek ziyaret etti. Öğrenciler, çocukların karşısına, Pamuk Prenses, Karagöz-Hacivat, Nasrettin Hoca ve Keloğlan kostümleriyle çıktı. Karşılarında sevdikleri hikaye kahramanlarını gören çocuklar ise sevinçlerini alkışlarıyla ortaya koydu.

Tiyatro Bölümü öğrencileri, ziyaret sırasında çocuklarla çeşitli oyunlar da oynadı. Oyunlarda çocuklara hastanenin korkulmaması gereken bir yer olduğu anlatıldı. Keloğlan, Pamuk Prenses ve Nasrettin Hoca’dan "Hastaneden korkma, burası sana iyi gelecek" sözlerini duyan çocuklara, tedavi sürecinde hastanenin ne denli önemli olduğu bir kez daha aktarıldı.

Oldukça keyifli bir gün geçiren çocuklar, kendilerini ziyarete gelen Tiyatro Bölümü öğrencilerine teşekkür etti. Tiyatro Bölümü öğrencileri de, birlikte vakit geçirdikleri, oyunlar oynadıkları minik dostlarına çeşitli hediyeler vererek, hastaneden ayrıldı.