Körfez Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı personeller 2014 yılının son değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı personeller Körfez Belediyesi toplantı salonunda yapılan eğitim ve değerlendirme toplantısı Destek Hizmetler Müdürü Selahattin Sönmez denetiminde gerçekleşti.

Belediyecilik konusunda halka iletişimin önemli olduğunu vurgulayarak, verimliliği artırmak ve karşılıklı fikir alışverişi yapmak amacıyla belediye personeli çalışmalar hakkında Sönmez’e çeşitli sorular sordu.

Gerçekleştirilen toplantıda, hizmet verirken alınması gereken önlemler ve yapılacak eylemleri personele aktaran Selahattin Sönmez, “Başkanımız gibi bizlerde üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Birimiz isteksiz olursak bu bütün ekibe yansır. Belediye içerisinde sistemli şekilde çalışıyoruz. Bu sistemli çalışmaları devam ettirmek için gerçekleştireceğimiz toplantılar 2015 yılı içersinde de sürecek. Yaptığımız bu toplantının amacı birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Personel içerisindeki bu azim bütün belediye personelinin çalışmasına yansımaktadır. Sizler işinizi en şekilde yaptığınız için tabiî ki de sizlerin istek ve talepleri olacak. Bu şekilde karşılıklı fikir alışverişi yaptığımız sürece ekip olarak her zaman başarılı oluruz. İstek ve taleplerinizi hiç zaman kaybetmeden çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.