Körfez’de başarılı çalışmalar gerçekleştirmek isteyen Kent Konseyi Gençlik Meclisi, düzenli olarak icra ettiği yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni bir oluşum içerisinde başarılı bir yönetim kuran Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun, yeni ekibiyle Körfez’de başarılı çalışmalara imza atmak istiyor. Gençlik Meslisi yönetimi, yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapmak amacıyla Tütünçiftlik Kültür Merkezi Kent Konseyi odasında yönetim toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Körfez’de bulunan bazı okul temsilcileri de katıldı.

Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi vererek yaptığı konuşmada, “Gençlik meclisi olarak ilçemizde her zaman ses getirecek ve farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmayı hedefliyoruz. Bizler Körfez gençliği olarak çevremize duyarlı ve ilgili olarak ilçemiz ve halkımız için fikir ve projeler üretip hayata geçireceğiz. Konseyimiz herkese açık olup ilçemiz için fikri olan herkesi aramızda görmek isteriz” dedi.