Körfez Belediyesi, Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında ilçede görev yapan öğretmenlere özel futbol turnuvası düzenliyor.

Her kesime sporu sevdirmek amacıyla hareket eden ve tüm tesisleri spor yapmak isteyen gençlere sonuna kadar açan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, spora dair düzenlenen her türlü organizasyona destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, 95 Evler halı saha tesislerinde Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 21 okulda görev yapan öğretmenler tarafından oluşturulacak takımların katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenleyecek.

21 okulun katılacağı turnuvada, 45 maçın üzerinde maç yapılacak ve her gün 3 maç oynanacak. 20 Kasım tarihinde yarı final maçlarının oynanması planlanan turnuvada, 21 Kasım tarihinde ise final müsabakası gerçekleşecek. Öğretmenler tarafından kurulu takımların mücadele edeceği turnuva 3 Kasım Pazartesi günü Körfez Belediyesi 95 Evler halı saha tesislerinde başlayacak.

Başkan İsmail Baran, Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenecek turnuvada öğretmenler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşma ile ilçemizin sosyal ve sportif faaliyetlerine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Öğretmenin toplumdaki yerinin büyük olduğunu, öğretmenin anne ve babadan sonra gelen kişi olduğunu anımsatan Başkan Baran, “Öğretmenlerimiz koca bir yıl boyunca büyük fedakarlık göstererek çocuklarımızı eğitimi için canla başla çalışıyorlar. Öğretmenlerimiz bizim başımızın tacıdır. Bizde öğretmenlerimize azda olsa bu tür organizasyonlar düzenleyerek yoğun iş tempolarından bir nebzede olsa uzak kalmalarını amaçlıyoruz. Bu organizasyona tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve halkımızın katılımını bekliyoruz. Etkinliğin, dostluğa, kardeşliğe ve kaynaşmaya vesile olmasını diliyorum" dedi.