Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dernek ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretler kapsamında Malatya Darende Göllüce Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu.

İstasyon mahallesinde bulunan Malatya Darende Göllüce Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine konuk olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i, Dernek Başkanı Hikmet Yıldırım ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek binasında üyelerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, meclis üyesi Kemal Timur, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı, Zabıta Müdürü Selman Çelik, Özel Kalem Müdürü Sinan Şahin, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projesini Malatyalılarla paylaşan Başkan ve beraberindekilere Malatya kayısısı ikram edildi. Samimi atmosferde gerçekleşen sohbette, Malatyalılarla ticari, eğitim, sosyal ve kültürel alanda yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunan Başkan Üzülmez, “İstek ve beklentilerinizi dinlemek için sizi ziyaret etmek istedik. Seçim öncesi aday adaylığı sürecinde yine derneğinize gelip sizleri ziyaret etmiştik. Daha önce konuşulup da yapılmamış işler de olabilir, dolayısıyla sizi de olumsuz bir yargıya sürükleyebilir. Bizler hak, hukuk ve adalet noktasında herkese eşit mesafede hizmet verme hedefiyle çıktığımız bu hizmet yolunda Allah Rızası için çalışıp hoş bir seda bırakmak istiyoruz” dedi.