İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın eğitim alanında destek verdiği okulların idarecileri, başkana teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Yahya Kaptan İlköğretim Okulu Müdürü Rahmi Okumuş, Yahya Kaptan Orta Okulu Müdürü Hüseyin Gürkaş ile okulların aile birliği başkanları, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuklar Başkan Doğan’a eğitime katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Doğanın ziyaretçileri arasında İzmit Lisesi Okul Müdürü Şahin Yaşlık, okul müdür yardımcıları, okul aile birliği başkanı ve yöneticileri de vardı. İzmit Belediyesi olarak okullara yönelik yapılan çalışmaları büyük bir takdirle takip ettiklerini belirten İzmit Lisesi Müdürü Şahin Yaşlık, “Başkanımızın yanımızda olduğunu bilmek bizim için önemli, öğrencilerimiz böyle bir şehirde yaşadıkları ve böyle bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar” şeklinde konuştu.

İzmit Belediyesi olarak okullara çok amaçlı salon, öğretmenler odası, kütüphane, bahçe düzenlemeleri, oyun alanları gibi fiziki desteklerin yanı sıra bisiklet dağıtımı, tiyatro ve gezi gibi sosyal alanda da pek çok hizmet verdiklerine dikkat çeken Başkan Doğan ise, “Okullara her gidişimde, yaşanan değişimi hissediyor ve seviniyorum. Bu şehrin, bu ülkenin çocukları için yapılacak en ufak bir şeyden sonsuz mutluluk duyuyorum. Yine okullarımızın işleyişini kolaylaştırmak amacıyla kurduğumuz Okul Hizmet Masamızla sizin yükünüzü biraz da olsa hafifleterek, mevcut işleyişi aksatmadan okullardaki eğitimi sürdürme çabası içerisindeyiz” dedi.