Önümüzdeki günlerde Kocaeli Üniversitesi rektörlük görevi sona erecek olan Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a veda ziyaretinde bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Komsuoğlu, “Hem meslektaşım, hem yakın bir dostum, hem de Belediye Başkanı olarak Nevzat Bey ile Derince Araştırma Hastanesi’nde ki hekimlik dönemimizden başlayan ve bugünlere kadar devam eden başarılı çalışmalar gerçekleştirdik” dedi. Komsuoğlu, Başkan Doğan’a üniversiteye verdiği katkı ve destek için de teşekkür etti.

Rektör Komsuoğlu’na ziyareti için teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’da, “Yıllar önce Baki Hocamızla başlayan ve hekimlik dönemlerimizde de devam eden üniversite ilişkilerimiz bu günlere kadar geldi. Şehrimizde üniversitemizin bir yıldız gibi parlaması sizlerin döneminde oldu. Üniversitemizin su anki durumu bir tesadüf değildir. Depremin altüst ettiği bir anlamda yok ettiği bir kuruluşu bugün Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en iyi üniversitelerinden biri olan bir üniversite aşamasına getirdiniz” diyerek üniversitenin geldiği nokta için kendilerine teşekkür etti.

Kocaeli Üniversitesi eski rektörlerinden merhum Baki Komsuoğlu’nu da minnetle andıklarını da söyleyen Başkan Doğan, “Baki hocamızdan sonra ki süreci sizde çok iyi yönettiniz. Hanımlarında bu işi çok iyi şekilde yapabileceğini gösterdiniz. Yaptığınız iş kolay bir iş değildi. Bu süreci çok iyi geçirdiniz. Hem üniversitemize hem de şehrimize değer kattınız. Ziyaretinize veda demeyelim. Bu durum sizin için de yeni başlangıç olacak. Biz her zaman sizin hizmetlerinizi ve dostluğunuzu hatırlayıp devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.