Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e veda ziyaretinde bulundu.

İki dönemdir Kocaeli Üniversitesi Rektörü olarak görev yapan Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, veda ziyaretleri kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Üzülmez’e veda eden Rektör Prof. Dr. Komsuoğlu, görev süresince Kocaeli’deki yerel yönetimlerle uyum içinde başarılı çalışmalarda bulunduğunu hatırlatırken, “Sizlerle de İzmit’ten başlayan ve Kartepe’de devam eden göreviniz sebebiyle pek çok kez bir araya gelerek ortak çalışmalarda bulunduk. Kartepe’de görev yaptığınız sürede eğitime verdiğiniz desteği yakından takip ettim. Güzel bir ilçede önemli bir görev üstlendiğinizi ve bu görevinizde de başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Komsuoğlu’na yeni yaşantısında başarı ve mutluluk dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Rahmetli eşiniz ile başlayan ve sizinle devam eden rektörlük dönemlerinde üniversitemiz önemli gelişimlere imza attı. İlçemize kazandırılan meslek yüksek okulları ve yüksek okullar ile Kartepe’de eğitim çeşitliliği ve kalitesinin yükseltilmesinde yaptığınız çalışmaları yakından biliyorum. Komsuoğlu Ailesi döneminde hem Kartepe hem de Kocaeli önemli kazanımlara sahip olduğu için bir kez daha katkılarınız için teşekkür ederim” dedi.

Kartepe Belediyesi hatıra defterine görüşlerini paylaşan Prof. Dr. Komsuoğlu’na, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, günün hatırasına bir kahve fincanı seti hediye ederken; Rektör Komsuoğlu da Başkan Üzülmez’e 2006’dan 2014’e Kocaeli Üniversitesi albümü hediye etti.