Körfez Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve geçen dönem İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Muzaffer Gürfidan, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ile karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Belsa’da gerçekleşen buluşmada Körfez Sanayi Sitesi esnaflarıyla ilgili çalışmaların değerlendirildiğini söyleyen Kooperatif Başkanı Gürfidan, ”Sanayi sitesinde İzmit Belediyesi tarafından ruhsat denetim çalışmaları yapılıyor. Görüşmede bu konu hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk” dedi. Muzaffer Gürfidan, İzmit Belediyesi’nin ruhsat denetimleri sırasındaki hassasiyetine de teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da Körfez Sanayi Sitesi’nde bulunan işyerlerinin ruhsatlarının takibinin site yönetimiyle birlikte yürütüldüğünü belirterek, ”Bölgedeki 1400 esnafımızla ilgili tarama çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda Kooperatif yönetiminin büyük desteğini görüyoruz. İzmit Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduk. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan da esnaflara her zaman destek oluyor” diye konuştu.