Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları için temizlik hizmetinde görev alacak personel hizmete alımı ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın içinde yer aldığı, sanatseverlerin uğrak durağı olan ve birçok tiyatro oyunu ile sanatsal gösterilere ev sahipliği yapan SDKM’nin temizlik ihalesi gerçekleştirildi. İhale kapsamında 13 adet personel bir yıl süre ile görev alacak. Temizlik hizmetine alınan görevli personel, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren 31 Aralık 2015 tarihine kadar görev yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleye 6 firma katıldı. İhale sonucunda evrak eksikliğinden dolayı komisyon tarafından kabul görmeyen bir teklif dışında diğer teklifler değerlendirmeye alındı. İhale sonucunda en yüksek teklif 378 bin 300 TL ile Sahradan Turizm, en düşük teklifler ise 338 bin 805 TL ile Lilyum İlaçlama, Aysun Akova ve Kayacık Temizlik ortaklığı ve Bursa Girişim Grubu tarafından verildi. İhale sonucu komisyonun değerlendirmesinden sonra açıklanacak.