Üniversite öğrencilerine eğitime katkı desteği veren Körfez Belediyesi’nin bu hizmetini üniversite öğrencileri karşılıksız bırakmayarak Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Hayat demek yaşam boyu öğrenmek ve eğitimin sürekli olarak kesintisiz devam etmek anlayışına uygun hareket eden Körfez Belediyesi yüksek öğrenimini yapan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim desteği veriyor. Eğitime sunduğu destekle beraber öğrencilerin özel gereksinimlerini karşılamak adına eğitimlerine katkı desteği veren Körfez Belediyesi, geçtiğimiz günlerde eğitime katkı desteklerinin ilk taksitleri yatırıldı.

Yapılan bu hizmeti karşılıksız bırakmayarak Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret eden üniversite öğrencileri Oğuzhan Çakı, Seçgül Aksoy, Nebahat Dan, Melike Gökkaya Körfez Belediyesi’nin eğitime sunduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini Başkan Baran’a ilettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette üniversite öğrencileri Başkan Baran’a çiçek takdim etti. Önceliklerinin insan eğitiminin olduğunu vurgulayan Başkan Baran, verilecek eğitiminin bir destekle olacağı görüşünü savunarak eğitim gören Körfezli öğrencilerin yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Üniversite öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan memnun olduklarını dile getirdiler. Öğrenciler, “Biz üniversite öğrencileri diğer illerde Başkanımızın bu ilgi ve alakasıyla yalnız kalmıyoruz. Kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. Başkan Baran ise, “Asıl biz sizlere teşekkür ederiz, sizler bizim geleceğimizin teminatısınız” dedi.

Körfez Belediyesi olarak eğitime tam destek verdiklerini ve tüm imkânlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Baran, Körfez’de gençlerin geleceklerini birlikte planladıklarını ve geçlerin hedeflerine ulaşmaları için Belediye olarak her türlü fedakarlığı yapacaklarını dile getirdi. Ziyaretin ardından Başkan Baran öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.