Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dernek ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretler kapsamında önceki akşam da Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk oldu.

İstasyon mahallesinde bulunan Kartepe Erzurum Aşkale Demirkıran Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne konuk olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i, Dernek Başkanı Metin Çomak ve dernek üyeleri karşıladı. Dernek binasında üyelerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, meclis üyeleri Ahmet Sağırkaya ve Kemal Timur, koordinatörler Yusuf Özdemir ve Şemistan Subaşı, Zabıta Müdürü Selman Çelik, İstasyon Mahalle Muhtarı Şerif Tezcan eşlik etti.

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projesini Erzurumlularla paylaşan başkan ve beraberindekiler, içilen çaylar eşliğinde samimi atmosferde sohbet etti. Dernek çatısı altında oluşturulan güzel birlik ve beraberliğin ilçe geneline yansıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Üzülmez, asli belediyecilik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti. Başkan Üzülmez, “Bizler hak, hukuk ve adalet noktasında herkese eşit mesafede hizmet verme hedefiyle çıktığımız bu hizmet yolunda Allah Rızası için çalışıp güzel eserler bırakarak hoş bir seda oluşturmak istiyoruz” dedi.

Gündeme dair ve mahalleye ilişkin konuların konuşulduğu sohbette Başkan Üzülmez, Erzurumluların sorularını yanıtladı. İmar konularındaki sıkıntının çözümü konusunda imar revizyon çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Başkan Üzülmez, üst yapı konulardaki düzenlemelerin yapılması konusunda da ekibine talimat verdi. Erzurumlular başkana ilettikleri sıkıntıların giderilmesi noktasında sergilediği performans için teşekkür etti.