Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin ulaşım sorununu ve diğer ihtiyaçlarının masaya yatırıldığı Ulaşım Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ulaşım Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı. Üzülmez toplantıda, Kartepe İlçesindeki önemli ve öncelikli sorunlardan biri olan ulaşım konusunda yapılacak düzenlemelerin daha hızlı bir şekilde olması için UKOME yetkililerinin de bu toplantıya davet edilmesi önerisinde bulundu. Başkan Üzülmez, “Ulaşım konusunda herkesi memnun edecek çözümler bulunması noktasında tarafların hepsinin bir arada olması gerekli. Gündemimize vatandaşlarımızla sürücüler arasında yaşanan olumsuzlukları da ele alarak eğitim faaliyetlerine de kısa zamanda başlamanızın uygun olacağını düşünüyorum” dedi.

İlçe Ulaşım Koordinasyon Kurulu’nda yer alan meclis üyeleri Ergül Şirin, Ahmet Atlı, Hikmet Çelebi, Ercan Akçil, Nilay Merttürk ve Zabıta Müdürü Selman Çelik, Başkan Üzülmez’in yönlendirmelerini de dikkate alarak sonuç odaklı ilerleyeceklerini belirttiler. Başkana katılımı ve desteği için teşekkür eden Koordinasyon kurulu üyeleri sorunların çözümü konusunda toplu taşıma ve nakliye kooperatifleriyle ile de iş birliği halinde çalışma içinde olduklarını kaydetti.