Kartepe Belediyesi Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı, Güney Kore’ye yarışmaya gidecek olan buz pateni ekibinin kafile başkanı olarak önemli bir göreve atandı.

Kartepe Belediyesi Başkan Danışmanı ve Buz Pateni Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı, Güney Kore’de yapılacak olan buz pateni yarışmasının kafile başkanı olarak milli bir görev üstlendi. Milli takım kafile başkanı olarak Güney Kore’ye giden Atalı, ayağının tozuyla Short Track Dünya Kupası teknik toplantısına da katıldı. Atalı’nın milli takım kafile başkanı olarak görevlendirilmesi başta Kocaeli spor camiası olmak üzere Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Kocaeli ve Kartepe de önemli görevler üstlenen Levent Atalı’nın aldığı görevden dolayı mutlu olduklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hocamızı ve nezlinde kafilede bulunan tüm sporcu ve idarecileri kutluyorum. Kafilede yer alan sporcularımıza da ayrıca başarılar dilerken en iyi mücadeleyi sergileyerek başarılı sonuçlar alacaklarına olan inancım da tamdır” dedi.