16 Nisan halk oylaması için AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Hacı Ahmet Özdemir saha çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, 6 Mart’ta başladığı 16 Nisan Halkoylaması çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

16 Nisan’a sayılı günler kaldığını ifade eden AK Parti Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Çalışmalarımız daha da hızlandı ve yoğunlaştı. Konya’nın her karışını adım adım dolaşıyoruz. Esnafımızla, hanımlarımızla, çocuklarımızla gençlerimizle ve büyüklerimizle buluşuyoruz. Elhamdülillah Konya iyi bir durumla, dinç, dinamik bir durumla yüzde yüz evet diyerek sahipleniyor, destekliyor. Biz 16 Nisan’da Konya’yı birinci yapmayı hedefliyoruz” dedi.

“EVET kampanyası sürecinde birçok faaliyetler yapıyoruz”

AK Parti Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de, referandum çalışmalarına devam ediyor. 750 teşkilat mensubuyla sahalarda olduklarını belirten Özdemir, “Biliyorsunuz sizlere bu ’EVET’ kampanyası sürecinde AK Parti Teşkilatları olarak birçok faaliyetler yapıyoruz. Burada bulunduğumuz çadırda ‘Gedavet Parkı Çadırı’ olarak AK Parti Meram İlçe SKM tarafından kuruldu. Siz değerli vatandaşlarımızı şehrimizin belli noktalarında bulunan çadırlarımıza davet ediyorum. Gelin gençlerimizle tanışın, milletvekillerimiz bu çadırlarda oluyorlar, onlarla görüşün, bizim hazırladığımız broşürleri alın. Değerlendirmek, takdir etmek hakkı tamamen size ait olmak üzere lütfen bunları gözden geçirin. Burada açmış olduğumuz sergiye gelin bir sergide sizlere eski günleri hatırlatacak ve eski günlerdeki yanlışlıkları bugün bertaraf etmek üzere seçimini yapmak üzere olduğumuz Cumhurbaşkanlığı Sistemini getirilerini anlatacak unsurlar bulunmaktadır” diye konuştu.