Konya’nın Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü desteğiyle, lise ve ortaokul öğretmenleri için “Proje hazırlama’’ konulu seminer verildi.

Gazi Üniversitesi Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenlerinden, Prof. Dr. Semra Mirici’nin konuşmacı olarak katıldığı seminer Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminere Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Seminerde, TÜBİTAK tarafından, her yıl düzenlenen lise öğrencileri proje yarışmasında, Konya ili bu yıl bölge merkezi seçilmesi sebebiyle; ilçe çapında proje yarışmasına katılımı artırmak amacıyla düzenlenen organizasyonda, lise öğretmenlerini, proje hazırlama sürecinde karşılaşılan soru ve sorunların çözümüne yönelik, proje hazırlama konusunda bilgilendirilmesi hedeflendi. İki bölüm halinde yapılan seminer sonunda katılımcıların sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Semra Mirici’ye Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel tarafından plaket ve Akşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan set hediye edildi.