Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMO) tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve Türkiye genelinden katılım sağlanan Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerinin 14’üncüsü 19-22 Ekim tarihleri arasında Antalya Belek’te gerçekleştirildi.

Seminere AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Kamu Gözetim Kurumu Başkanı Seyit Ahmet Baş, Gelir İdaresi Daire Başkanı Mehmet Arabacı, Vergi Konseyi Genel Sekreteri Aziz Özbek, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri, diğer illerin SMMM Oda Başkanları ve mali müşavirler katıldı.

Anadolu Odaları Eğitim seminerlerinin artık bir marka olduğunu ve meslektaşlar tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten SMMMO Başkanı İsmail Turan, “Konya başta olmak üzere Türkiye genelinden 400 meslektaşımızın ilgi gösterdiği Anadolu Odaları Eğitim seminerimizi başarıyla tamamladık. Seminerimize katılan misafirlerimiz hem verilen eğitimden hem de konaklama şartlarından memnun kalarak seminerden ayrıldılar. Katılamayan meslektaşlarımız için de eğitimler Oda Web Sitemizden Canlı olarak yayınlandı. Canlı yayınlarımız da seminerimiz gibi yoğun ilgi gördü. Katılan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Anadolu Odaları eğitim seminerlerimiz gibi diğer eğitim faaliyetlerimiz de önümüzdeki günlerde de yoğun şekilde devam edecektir ” şeklinde konuştu.