Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Akşehir Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” kapsamında Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Akşehir Yurt Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinliğe Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Yurt Müdürü Hasan Talan, öğretim görevlileri ile çok sayıda öğrenci katıldı. Akşehir ve tarihi hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Akkaya, Akşehir’in tarihi ve kültürel varlıklarının mutlaka görülmesi gerektiğini vurguladı. Kendi hayatından örnekler vererek deneyimlerini ve başarılı olmak için yapılması gereken konuları öğrencilerle paylaşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya daha sonra öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Üniversiteli öğrenciler için çeşitli sosyal aktiviteler yapacaklarını vurgulayan Başkan Akkaya, en kısa zamanda Sıra Yarenleri kültürünü tanıtmak için Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri ekibi tarafından üniversiteli öğrenciler için bir gösteri düzenleyeceklerini söyledi. Öğrencilere özellikle kendine güvenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Akkaya, “Bol okuyarak, medeni cesaretimizi ve kendimize güvenimizi artırarak, bir ideal belirleyerek, başarılı olmak için çok çalışmalı ve ülkemizi daha ileri noktalara götürmek için çaba vermeliyiz” dedi.

Konuşmasının sonunda Başkan Akkaya’ya Yurt Müdürü Hasan Talan tarafından bir plaket takdim edilirken, toplantıya katılan öğrenciler de Başkan Akkaya ile hatıra fotoğrafı çektirdi.