Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, haftada bir gün gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Kale, belediye başkanlık makamında gerçekleştirilen halk gününde, vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinliyor. Vatandaşların halk günlerinde kendi istek ve taleplerinin yanı sıra Cihanbeyli’nin ve mahallelerinin sorunlarını da dile getirdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yerel yönetim anlayışımız gereği halkımızla her zaman iç içe olmayı, onların sıkıntılarını onlardan dinlemeyi ve çözüm üretmeyi ilke edindik. Gerçekleştirilen halk günleri, vatandaşların sıkıntılarını onlardan dinleyerek, halkımızın sorunlarına çözüm üretmek adına atılan önemli adımlardır. Hedefi, ufku olan şeffaf, katılımcı, hizmet üreten ve verebilen bir belediyecilik anlayışına sahibiz” dedi.

Vatandaşlar halk günü ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını, bu uygulamadan hem de çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kale’ye teşekkür etti.