Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle meclisi toplantıları kapsamında Üçpınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle meclisi toplantılarının bir yenisi ilçeye bağlı Üçpınar Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Özaltun’un yanı sıra, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kahraman Göksu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun göreve geldiklerinden bu yana yapmış oldukları çalışmalar hakkında slayt eşliğinde vatandaşlara bilgi verdi. Özaltun konuşmasında, Üçpınar’da alanda yaptıkları incelemeler sonucunda tespit ettikleri eksiklikleri en kısa sürede gideceklerini belirterek, “Mahallemizin eksiklerini ve bizden isteklerini biliyoruz, inşallah en kısa sürede sizlerin bu beklentilerine cevap vereceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun’un konuşmasının ardından söz verilen mahalle sakinleri istek, temenni ve merak ettiği soruları Başkan Özaltun’a yönelttiler. Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, mahalle meclisi toplantısının ardından bir de ev ziyareti yaptı. Beyşehir Belediyesi tarafından kurulan Evde Bakım Hizmetlerinden yararlanan Muammer İnan’ın evini ziyaret eden Özaltun, evinde yalnız yaşadığını belirten İnan’a, benzer durumdaki tüm vatandaşların tamamına bu hizmeti götürmeye devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan, Üçpınar Mahallesi’nde Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de gün içerisinde mahalle sakinlerine ücretsiz çam fidanı dağıttı. Dağıtım programına katılan İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Özaltun ve beraberindekiler vatandaşlarla fidanları buluşturdu.