Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e, Ereğli Telekom Müdürlüğü ve bölge esnafı tarafından başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ereğli Telekom Müdürü Hızır Doğru ve beraberindeki Meydanbaşı Caddesi esnafı Başkan Özkan Özgüven ile kahvaltıda bir araya geldi.

Telekom Müdürü Hızır Doğru, Meydanbaşı Caddesi sakinleri olarak yol güzergahında büyük rahatsızlık yaşadıklarını belirterek, “Bu cadde üzerinde başta trafik olmak üzere bir çok keşmekeşlik yaşanıyordu. Başkanımız liderliğinde yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışması başlatan belediye ekipleri kısa süre içerisinde bu çalışmaları bitirerek güzel bir hizmet ortaya koydu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Telekom Müdürü Hızır Doğru konuşmasının ardından esnaflar adına Başkan Özgüven’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Kahvaltı ve plaket için teşekkür eden Başkan Özgüven, “Biz Ereğli’yi halkımızla birlikte yöneteceğimizi söylemiştik. Halkımızın görüş, öneri ve fikirleri bizim için değerlidir. Bu bölgede yaptığımız çalışmada sizlerin görüş ve önerileri alınarak gerçekleşti. Bu çalışmada halkımızın memnuniyeti varsa bu bizim için önemlidir. Biliyorsunuz Büyükşehir Yasası ile bazı prosedürler değişti. Bunları artık aşıyoruz. Bizim hesabımız Allah’a ve vatandaşlarımızadır. Her projenin hemen yerine gelmesi biraz zaman alıyor. Vatandaşımız kendi ölçeğinden baktığında sorunun çözüme kavuşması gerektiğini ifade ediyor. Ama aynı sorun Ereğli’nin birçok noktasında yaşandığı için çözüm de haliyle biraz gecikmeli oluyor. Sorunların takibinde bizleri yönlendiren muhtarlarımız var. Onlar bizin en yakın mesai arkadaşlarımız. Belediyemizde onlara bir birim kurarak ve teknolojik donatım ile halkımıza hizmet etmelerini sağlayacağız. Ve sorunları da birlikte masaya yatırıp çözüm üreteceğiz. Telekom Müdürümüz Hızır Doğru sadece bir kamu müdürü değil aynı zamanda Ereğli sevdalısı olan yüreği güzel bir arkadaşımız. Kendisine böyle bir program düzenlediği için teşekkür ediyorum. Bu tür programlarla bir araya gelip istişare ederek düşüncelerimizi paylaşırsak Ereğli’mize güzel hizmetler sunacağımız inancındayım. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Telekom Müdürlüğü ve bölge esnafı düzenlediği kahvaltılı toplantıya Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in yanı sıra PTT Müdürü İbrahim Demirel, Mehir Vakfı Genel Başkanı Mustafa Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Yükseköğrenimi Geliştirme Dernek Başkanı Ergun Özgüven ve bölge esnafı katıldı.