Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yaklaşık iki yıldır Karayolları 36. Şube Şefi olarak görev yapan Tunçay Günay için çalıştığı kurumda veda yemeği verildi.

Yemeğe Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Günay’ın yerine Karayolları 36. Şube şefliğine atanan Tahsin Başünlü, Yol-İş Konya 1. Nolu Şube Başkanı Mürsel Şelbüz ve yönetim kurulu üyeleri, Meteoroloji Müdürü İsmail Kılınç, TMO Beyşehir Ajans Müdürü Ali Altuğ, bakım başmühendisleri, şube şefleri, mühendisler ve kurum çalışanları katıldı.

Yemeğin ardından Yol İş Konya 1 Nolu Şube Başkanı Mürsel Şelbüz, Uşak Karayolları Şefliği’ne atanan Günay’ın iki yıl gibi kısa bir süre içerisinde bölgesinde başarılı çalışmalara imza atarak önemli izler bıraktığını dile getirdi. Günay’ın Beyşehir’e veda ediyor olmasından son derece üzgün olduklarını ifade eden Selbüz, “Sendikacı olarak bize problem çıkaran değil daima çözüm üreten şeflerimizden biriydi. Kendisiyle övünerek ve her zaman gurur duyduk. Burada çok iyi görevler yaptı. Bunun semeresini de inşallah gittiği bölgede daha iyi yerlere gelerek görmesini temenni ediyoruz. Bugüne kadar bölgemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Tuncay Günay’a bir plaket takdim edildi.

Tunçay Günay da yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederken, çalışma süresi içerisinde çok verimli bir dönem geçirdiklerini söyledi. Vedaların her zaman zor olduğunu dile getiren Günay, kendisine görev yaptığı süreçte yardımcı olan çalışma arkadaşlarına ve tüm kurumlara teşekkür etti.