Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe merkezinde görev yapan öğretmenleri görev yaptıkları okullarda ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun kendisine eşlik eden İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ile birlikte şehir merkezinde bulunan ilk ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenleri ve okul idarecilerini ziyaret etti. Öğretmenlerin ve okul idarecilerinin öğretmenler gününü kutlayan Özaltun, öğretmenlere kendi isimlerinin yazılı olduğu birer kalem hediye etti. Özaltun, öğretmenlerin kutsal olduğu kadar bir o kadar da zor bir meslek icra ettiğini belirterek, verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür etti. Okullarda görev yapan öğretmenlerin isimlerinin yazılı olduğu kalemler Özaltun’la birlikte ziyareti gerçekleştiren ilçe protokolü tarafından öğretmenlere dağıtıldı.

Ziyaretlerde, Başkan Özaltun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Konuk, öğretmenlerin talep ve sorunlarının yanı sıra okulla ilgili ihtiyaçlarının olup olmadığı konularını da istişare etti.