Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Salı günleri Pazar alışverişine çıkan Pazar alanına uzak mahallelere sözünü verdiği ücretsiz servis uygulamasını başlattı.

Başkan Özaltun, Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirdiği mahalle meclisi toplantısında, mahalle sakinlerinden gelen istek üzerine ücretsiz servis uygulamasının önümüzdeki günlerde hayata geçirileceği müjdesini vermişti. Toplantının ardından bu konuda çalışma başlatılması talimatını veren Özaltun’un verdiği söz yerine geldi. Esentepe Mahalle Meclisi Toplantısı’nda mahalle sakinlerinin isteği üzerine başlatılan uygulama kapsamında Salı günlerine özel Esentepe, Beytepe ve Yeni Mahalleleri hattında hizmet verecek servis için vatandaşlardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Belediye Başkanı Özaltun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın isteği her şeyden önce gelir. Şahsi bir talep olmadığı sürece toplumun menfaatine istenen her türlü isteği yerine getireceğiz” demişti.

Başkan Özaltun, “Salı pazarının uzak olması nedeniyle Esentepe Mahalle Meclisi Toplantısı’nda gündeme gelen ücretsiz servis isteğini bugün itibariyle başlattık. Servis Esentepe, Beytepe ve Yeni Mahallede oturan hemşehrilerimizin salı pazarı alışverişlerine büyük kolaylık sağlarken, diğer taraftan pazarcı esnafımıza da artı bir katkı sağlamış oluyoruz” dedi.