Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında kupayı Orman İşletme Müdürlüğü voleybol takımı kazandı.

Beyşehir’de 29 Eylül’de başlayan Amatör Spor Haftası kurumlar arası voleybol turnuvası tamamlandı. Beyşehir Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Beyşehir Kapalı Spor Salonu’nda ortaklaşa düzenlenen turnuvada birinciliği finalde kendisine rakip olan Selçuk Üniversitesi’ni 3-1 mağlup eden Orman İşletmesi Müdürlüğü kazandı. Turnuvada 8 kurum takımının eleme usulü yaptığı müsabakaların ardından finale yükselen 2 takım birinci gelebilmek için mücadele verdi. Orman İşletme Müdürlüğü, rakibini 3-1’lik setlerle yenerek turnuvada ipi göğüsleyen ekip oldu. Turnuvada Selçuk Üniversitesi ikinci, Devlet Hastanesi üçüncü oldu.

Final müsabakasının ardından kupa töreni düzenlendi. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük birinci gelen ekibe kupasını verirken, dereceye giren diğer kurum ekiplerine kupa ve ödülleri ise Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Göksu ve Kütüphane Müdürü Kemal Yeşilyurt tarafından verildi.

Kaymakam Başıbüyük, konuşmasında, centilmence geçen bir turnuva olduğunu belirterek, katılan tüm takımlara teşekkür etti, dereceye giren kurumları kutladı.