Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, personelin kişisel gelişimi ve iş motivasyonunu artırmak, vatandaşla ilişkilerini ve çözüm odaklı hizmet yaklaşımını geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği eğitim seminerlerine devam ediyor.

5018 Sayılı Kanun ve İkincil Mevzuatta Düzenlenen Yeni kamu Mali Yönetim Sistemi ve 4734 Sayılı İhale Kanunu hakkında Mustafa Sönmez tarafından Belediye Meclis Salonunda Belediye Personeline eğitim semineri verildi. Stajyerlerden kadrolu personele kadar birçok birime yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerlerine katılan belediye personeli, yürütülen programlardan oldukça memnun.

Ereğli Belediyesi’nin toplam hizmet kalitesini artırmaya yönelik olarak yürütülen eğitim programları, personel tarafından büyük ilgi görürken Belediye Başkanı Özkan Özgüven, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediye personelinin görevlerini yaparken daha bilinçli, etkin ve mevzuata uygun hareket edebilmeleri, büyük ve gelenekleri olan güçlü bir belediyeye daha yaraşır hizmetler sunabilmek hedef ve idealiyle 13 Aralık 2014 Cumartesi gününden itibariyle hizmet içi eğitim programlarının başladığını belirtti.

Başkan Özgüven, önümüzdeki günlerde seminerlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.