Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hamam Caddesi yolunu yenileme çalışmalarına başladı.

Uzun yıllar yenilenmeyen ve deforme olan Hamam Caddesi yolu Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yenileniyor. Mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşın istek ve taleplerin doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, deforme olan Hamam Caddesi yolundaki sıkıntıları gidermek için çalışmalara başladı. Eskiyen ve yıpranmış olan kilitli parke taşlar sökülürken yenileme çalışmalarında yaklaşık bin 150 metrekarelik alan kilitli parke taşı ile kaplanacak. Kaldırım ve yol güzergahının elden geçeceği Hamam Caddesinde yağmur olukları da yapılacak.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hizmet kalitesini artırmanın öncelikli görevleri arasında yer aldığını ifade ederek, “Vatandaşlarımız seçim öncesi ve seçim sonrası bize Hamam Caddesi yolunun yıprandığını söylemişler ve bu yolun yenilenmesi gerektiğini ifade etmişlerdi. Uzun yıllardır bakım çalışması yapılmayan yol güzergahında ekiplerimiz söküm çalışmalarına başladılar. Bu çalışmanın ardından yol yapım çalışmalarının startını verecekler. Kaldırım çalışmaları da yenilecek olan Hamam Caddesinde yağmur olukları da yapılacak. Hizmet kalitemizi ve çıtamızı her geçen gün daha da yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.