Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırımları düzenleyen ekipler, diğer taraftan ise hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.

Şehrin kent kimliğini oluşturan hizmetlerin başında kaldırımların geldiğini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, deforme olan kaldırımların düzenlendiğini, hiç kaldırımı olmayan sokaklarda ise kaldırım çalışmaların hız kazandığını belirtti.

Kaynakların etkin ve verimli şekilde kullanarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterdiklerini de vurgulayan Başkan Özgüven, mahalle statüsüne geçen köylerde parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının da sürdüğünü kaydederek, “Mahalle statüsüne kavuşan köylerimizin ve beldelerimizin meselelerini el birliği ile çözmeye gayret gösteriyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretindeyiz. Ereğli’de yaşayan herkesin belediyemizin imkanlarından faydalanması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulması için ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Program dahilinde çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

PTT civarında süren çalışmaları değerlendiren vatandaşlar ise, belediyenin etkin faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek, katkılarından dolayı Başkan Özgüven’e teşekkür etti.