Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile Konya Ticaret Odası (KTO) tarafından düzenlenen “Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler, Uygulama Sorunlarına Yönelik Çözüm Önerileri ve Torba Kanunla Getirilen Yenilikler” hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Konya SMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen seminerin açılışında konuşan Konya SMMMO Başkanı smail Turan, “Konya Ticaret Odamızla birçok konuda başarılı iş birlikleri yapıyoruz. Bugün de çalışma hayatındaki güncel gelişmeler ve Torba yasa hakkında detaylı bilgilendirme imkanı bulacağız. Konya Mali Müşavirler Odası olarak elimizden geldiğince mesleki anlamda meslektaşlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz. Bilgilendirme seminerleri, ihtisas kurslarımız devam ediyor. Eğitim için Konya Ticaret Odası Başkanımız Selçuk Öztürk’e çok teşekküre diyorum. Ticaret Odası bünyesinde irtibat büromuz da hizmete devam ediyor. Herhangi bir ihtiyacı olan meslektaşlarım ve mükellefleri irtibat büromuza başvuru yapabilirler. Önümüzdeki günlerde bu tür birlikte yapacağımız etkinliklerimiz de devam edecek ” dedi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk ise, “Türkiye hızlı bir değişim ve dönüşüm içinde. Son günlerde bu değişim ve dönüşüm daha da hızlandı. Mevzuat konularında ve diğer konularında Konya Mali Müşavirler Odamızla birlikte çalışıyoruz. Bizlerde değişiklikleri anında üyelerimize duyurmaya çalışıyoruz. Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz. Verdiği desteklerden dolayı Oda Başkanımız İsmail Turan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan tarafından KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e günün anısına plaket takdim edildi.

Çalışma Hayatındaki Güncel Gelişmeler, Uygulama Sorunlarına Yönelik Çözüm Önerileri ve Torba Kanunla Getirilen Yenilikler hakkında seminer sunumu ise Yrd. Doç. Dr. Mücahit Ünal ve Yrd. Doç. Dr. Yalçın Bostancı tarafından yapıldı.