Medicana Konya Hastanesi poliklinik bölümünde hasta ve hasta yakınları için 17 Aralık Çarşamba gününe kadar neyzen Sercan Şimşek tarafından ney dinletisi sunulacak.

Medicana Konya Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, “Vuslat’ın yıldönümünde Şeb-i Arus törenleri sebebiyle Konya Medicana Hastanesi olarak geçen yıl yaptığımız etkinliği tekrarladık. 3 gün süresince hastanemizin poliklinik alanında hastalarımız ve yakınlarımıza sanatçımız Sercan Şimşek’in katkılarıyla ney dinletisi sunuyoruz. İnanılmaz keyifli ve güzel. Hastalarımız da bundan son derece mutlu oluyorlar. Biz de bu etkinliğin içinde olmaktan son derece memnunuz. Konya’nın ve tüm ülkenin Şeb-i Arus törenlerini saygıyla anıyoruz” dedi.

Hastaneye muayene olmaya gelen bir hasta ise, dinleti ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; “Çok güzel bir program olmuş. Ben bir hasta olarak neyin sesinden rahatladım. Kapıdan girdiğimde hastanede bir rahatlık hissettim kendi açımdan. Şu anda hasta falan değilim. Neye takıldım. Neyi dinlediğim bu yerden de kalkamıyorum.”