Selçuk Üniversitesi (SÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun 2016-2017 eğitim-öğretim yılı 35. geleneksel mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törende, SÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koçak’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun emektar öğretim üyesi ve okulun eski müdürlerinden emekli Prof. Dr. Ahmet Dinçer Bedük’e plaket takdimi gerçekleştirildi. Törende ney taksimi, sema gösterisi ve müzik dinletisinin ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Daha sonra mezun olan bin 200 öğrencinin belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi ve öğrenciler keplerini hep birlikte coşkuyla havaya attı. Tören kapsamında ayrıca çeşitli bölümlerde yıl boyunca yapılan projelerin de sergisi gerçekleştirildi.

Törene, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Kara, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koçak, müdür yardımcıları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törene ayrıca emekli olmuş emektar öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Dinçer Bedük, öğretim görevlileri Musa Akgöbek, Mehmet Cabi, Burhan Yavuz, Burhan Canlı, Nevzat Kale, Ahmet Hamdi Şahin, Hasan Basri Sağır, Hüsnü Çeşmeci ve Hasan Tercan da davet edildi.