Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi tarafından üyelerin ve ailelerin katılımıyla düzenlenen “4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası” tamamlandı.

MMO Konya Şubesi Başkanı Ö. Erdoğan Duransoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan odamız, üyelerimizin mesleki alanda kendilerini geliştirmelerini, teknolojiyi ve teknik gelişmeleri takip etmelerini sağladığı gibi üyelerimiz ve aileleri için kültürel geziler, sportif turnuvalar, geleneksel gece yemekleri, piknik organizasyonları gibi sosyal etkinlikler de tertip etmektedir. Odamız tarafından devam eden bu çalışmalar kapsamında; üyelerimiz ve ailelerinin katılımı ile ‘4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’ düzenlenmiştir” dedi.

MMO Konya Şubesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen turnuvaya toplam 34 oda üyesinin aileleriyle birlikte katıldığını ifade eden Duransoy, “4 erli gruplar halinde, 15 yaş üstü erkekler ve bayanlarla, 15 yaş altı çocuklar olarak 3 ayrı kategoride düzenlenen turnuva sonucunda; 15 yaş üstü erkeklerde M. Samet Ankaralı birinci olurken, Cenk Alaybeyoğlu ikinci, Osman Babayiğit üçüncü olmuştur. Bayanlar kategorisinde Tuba Duransoy birinci, Nisa Yıldırım ikinci, Serpil Yıldırım üçüncü olmuştur. 15 yaş altı kategorisinde ise M. Efe Alaybeyoğlu birinci, Kaan Duransoy ikinci, Kaan Yıldırım üçüncü olmuştur. Turnuvaya katılan üyelerimize kupa ve diğer hediyeler şube yönetim kurulumuz tarafından takdim edilmiştir" diye konuştu.

Duransoy, "Oda üyeleri arasındaki dayanışma ve dostluğu geliştirmenin amaçlandığı turnuvada ayrıca, yoğun çalışma temposu içerisinde beyinsel yorgunluğun atılarak bedensel zindeliğin kazanılması, daha önceki yıllarda olduğu gibi muhabbet ve dostluk ortamının tesis edilmesi de hedeflenmiştir. Odamız, üyelerimize mesleğimizi ve toplumumuzu ilgilendiren her konuda destek olmaya dün olduğu gibi bugünden sonrada devam edecektir. Bütün meslektaşlarımızın Masa Tenisi Turnuvasına göstermiş oldukları ilgileri bizi mutlu etmiştir. Gücünü üyelerinden alan Odamızın her türlü organizasyonuna yoğun katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.