Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kamil Akkanat Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Okulu’nda öğrenim gören özel öğrenciler Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

3 Aralık Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen ziyarete Beyşehir Kamil Akkanat Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Okul Müdürü Mustafa Çelik, okul öğrencileri, Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci ve dernek üyeleri katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programın davetiyesini Kamil Akkanat Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencilerinden Ebru Yılmaz’ın elinden alan Başkan Murat Özaltun, davete teşekkür ederek, “Beyşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Engellilere yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Özaltun’a teşekkür eden Beyşehir Sakatlar Derneği Başkanı Nazmi Bahçeci, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, taleplerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özaltun ise, “Her zaman sizlerin yanında olmaya, sizlerin isteklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmaları engelli kardeşlerimizi de düşünerek projelendiriyor, daha önce yapılmış engelli kardeşlerimizin hayatını zorlaştıran engelleri de bir bir ortadan kaldırıyoruz. Sizlerin dualarını almak bize güç veriyor, birlikte istişare ederek Beyşehir’de tüm engelleri ortadan kaldıracağız” dedi.