Göreve geldiği ilk yıl üniversitenin 18 ayrı ilçede bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını tek tek ziyaret eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, ilçe ziyaretlerine tekrar başladı.

İlk olarak Hadim ilçesine giden Rektör Prof. Dr. Gökbel’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan eşlik etti. Hadim Meslek Yüksekokulu’nda yoğun ilgi gören Prof. Dr. Gökbel’i öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Burada akademik ve idari personelle ve öğrencilerle iki ayrı toplantı yapan Rektör Gökbel, sorunları dinledi ve kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Hadim Meslek Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ile birlikte Hadim Kaymakamı Ömer Büyükergene ve Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu’nu makamlarında ziyaret etti. İlçe ve meslek yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulunan Rektör Gökbel, ilçelerdeki birimlere önem verdiklerini dile getirerek burada yaşanan sorunlarla yakından ilgilendiklerini dile getirdi.

Ardından Taşkent Meslek Yüksekokulu’na geçen Rektör Gökbel, Taşkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Refik Uyanöz’den okul hakkında bilgi aldı. Burada da akademik ve idari personel ile toplantılar yapan Prof. Dr. Gökbel öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı’yı Hadim Kaymakamı ve Taşkent Kaymakam Vekili Ömer Büyükergene ile birlikte ziyaret eden Rektör Gökbel, yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.