Konya’nın Ereğli ilçesinde kara kalem resim çalışmalarını sürdüren Ressam Ziya Öztürk, Ereğli Belediye Başkanına kara kalem çalışmasını hediye etti.

Ressam Ziya Öztürk, Oğuz Ata Tesislerinde sürdürdüğü kara kalem resim çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e ait bir resim çalışması yaptım. İçerikli bir çalışma gerçekleştirip başkanımıza bu çalışmayı hediye ediyorum. Kendisine başarı dileklerimle uzun yıllar Ereğli’ye hizmet etmesini temenni ediyorum” dedi.

Ziya Öztürk’ü uzun yıllardır tanıdığını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, “Ziya ağabey Ereğli’de esnaflık yapan ve uzun yıllar yeteneği ile İstanbul Bakırköy’de bu sanatı icra eden çok değerli bir isimdir. Kendi ölçeğinde kara kalem çalışması yapan Ziya ağabey gibi Ereğli’de birçok değer var. Bu değerlerin ortaya çıkmasını istiyoruz ve bu değerlere Belediye olarak destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Benim resim çalışmamı yapması ise bana ayrı bir mutluluk verdi. Çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.