Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden 2 öğrenci, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da destekleriyle düzenlenen "Aklıma Bir Fikir Geldi" adlı İletişim Fikirleri Yarışması’nda ödül aldı.

Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmanın ödül töreni TRT Radyosu Harbiye binasındaki Mesut Cemil Stüdyosu’nda gerçekleştirildi. Törende radyo, televizyon ve gazete-dergi alanlarında üç ayrı kategoride en başarılı iletişim projeleri ödüllendirildi. 120 üniversiteden 970 projeyle bin 400 kişinin başvurduğu yarışmada Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Sabriye Özkul ‘Maskeni Tak Korsan Kullanıyorsan Hırsızsın’ adlı çalışması ile ‘Gazete-Dergi’ kategorisinde ikinciliğe layık görüldü. Ödülünü RATEM Başkanı Dursun Güleryüz’ün elinden alan Özkul, “Bu süreçte desteğini esirgemeyen proje danışmanım Doç. Dr. Aşina Gülerarslan başta olmak üzere tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Aynı yarışmaya ‘Televizyon’ kategorisinde katılan Selçuk Üniversitesi Reklamcılık Bölümü dördüncü sınıf öğrencisi Hilmi Akyel ise, ‘Emek Hırsızlığına Ortak Olmayın’ adlı çalışması ile mansiyon ödülünü almaya hak kazandı. Akyel de organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.