Konya Valisi Muammer Erol ve Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’in de aralarında bulunduğu yetkililer, SÜ Atatürk Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek burada kalan öğrencilerin sorunlarını dinledi.

SÜ Atatürk Öğrenci Yurdu’ndaki Piramit Kafeterya’da gerçekleşen programa, Konya Valisi Muammer Erol, Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ve Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş, Konya İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Konya İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, SÜ Genel Sekreteri Fazilet Uyar, daire başkanları, akademisyenler, yurtların ve üniversitenin idari personeli ve öğrenciler katıldı.

“GELECEĞİMİZ ELLERİNİZDE”

Öğrencilerin Konya ve Selçuk Üniversitesi hakkındaki sorunlarını ve düşüncelerini dinleyen Konya Valisi Muammer Erol, “Genç arkadaşlarım sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkemizin geleceği ellerinizde. Bazı konuları çok fazla sıkıntı yaptığınızı düşünüyorum. Ancak sorunlarınızın çözümleri için ben ve arkadaşlarım yapılması gerekenleri yapacağız. Bunların dışında sizlerin sosyal, kültürel ve öğrenim hayatlarınızda kendinizi en iyi şekilde geliştirmeniz için çok çalışmanızı öneriyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERİN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Öğrencilerin sorunlarını ve düşüncelerini dile getirmek için çok önemli bir ortam yakaladıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr. Gökbel ise, “Buraya sizlerin üniversitemiz ve şehrimiz hakkında sorunlarınızı, düşüncelerinizi dinlemeye ve bunları gidermek için sizlerin ve bizlerin neler yapması gerektiğini konuşmak için geldik. Kendinizi en iyi şekilde geliştirmek, alanınızda yetkinleşmek ve geleceğinizi şimdiden şekillendirmek için çok çalışmalısınız. Öğrenim hayatınız boyunca karşı karşıya kalacağınız sorunlar karşısında çözüm odaklı çalışmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ben ve çalışma arkadaşlarım dile getirdiğiniz sorunlarınızı ve üniversitemiz için ortaya koyduğunuz düşüncelerinizi tek tek not aldık. Bunları yerine getirmek için çok çalışacağımızı bilmenizi isterim. Katılımlarından dolayı siz öğrencilerimize ve başta Valimiz olmak üzere bütün protokol üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrenciler, Konya Valisi Muammer Erol başta olmak üzere bütün protokol üyelerine ve bu programı gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Gökbel’e teşekkür etti.