Konya’nın Seydişehir ilçesinde eğitim gören Suğla Tarım Meslek Lisesi öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret ederek, okullarına verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Tutal’a okullarına yapmış olduğu bahçe düzenlemesi ve katkılardan dolayı teşekkür eden öğrenciler, okullarında büyük değişiklik olduğunu ve okullarının daha iyi şartlarda eğitim vereceğini kaydetti.

Eğitim öğretime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, “Başkanımızın ilçedeki eğitim kurumlarına yapmış olduğu katkı ve destekler göz ardı edilemez. Okulumuz yeni eğitim ve öğretime başladığı için çevre düzenlemesi ve peyzaj düzenlemesi noktasında başkanımızın destekleri oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İlçedeki bütün okullara imkanları ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal ise, “Seydişehir Belediyesi olarak eğitim alanında yapılan yatırımlara büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretim görmeleri için ilçedeki okullara çeşitli hizmetlerde bulunuyoruz. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz" diye konuştu.