Karaman'da sanatsal faaliyetler ve Karaman'ın sosyal yaşamının tartışıldığı toplantıda konuşan Abdullah Akkuş, geçen ay ilki düzenlenen tiyatro günleri kapsamında Karaman'da sahne alan "Tahta Çanak" adlı oyunun büyük ilgi gördüğünü ve Karaman halkının tiyatroya olan bu ilgisini karşılıksız bırakmayacağını ifade etti. Akkuş yeni proje olarak yine Nizam Tavukçuluk ve Özdoğru Mühendislik'in destekleriyle Pijamalı Adamlar" tiyatro oyununu Karaman'a getirecekleri müjdesini de verdi. 

Akkuş; "Yine ücretsiz olarak 23 Aralık 2016 Cuma günü KMÜ 15 Temnmuz Konferans Salonu'nda Saat: 19:30'da sahne alacak olan komedi oyunuzuzun davetiyeleri Nizam Tavukçuluk şubelerinden ve Özdoğru Mühendislik merkezinden temin edilibilir."dedi.

Destek veren firmalar adına konuşan Özdoğru Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Özdoğru; "Karaman sosyal yaşantısına katkı sağlamaktan dolayı memnunuz ve bu imkanı oluşturan Sayın Akkuş'a ve bu etkinliklerin duyurulmasında ciddi emekleri olan siz basın mensuplarına teşekkür ederim. Bu şehirde şikayet etmek yada her şeyi devletten beklemek yerine bu tür etkinliklere destek olayaı tercih ettik. Tüm karaman halkını bu güzel tiyatro oyununa bekliyoruz" dedi.