Geçtiğimiz ay başında kalp krizi sonucu genç yaşta vefat eden Kamu Hastaneler Birliği Eski Genel Sekreteri Rahmeti Ayhan Erenoğlu için Hatuniye Medresesinde iftar programı yapıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı  Abdurrahim Alan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Ali Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Orhan Fesçekoğlu ve sevenlerinin  birlikte  organize ettiği  program öncesi Karaman İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Kuran kurslarında hafızlık eğitimi gören otuz kadar öğrenci Erenoğlu için hatim okudu.
Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu; “Şüphesiz bütün ölümler erkendir ama Ayhan kardeşimizin genç yaşta aramızdan ayrılması bizleri derinden üzdü” derken, Rektör Adayı Prof. Dr. Ali Şahin ifadesinde; “Ayhan Erenoğlu gibi değerler kolay yetişmiyor. Kendisini vatanına ve milletine hizmet etmeye adamış ve arkasından hep güzel hasletleri ile anılacak o güzel insanı bir kez daha rahmetle yad ediyorum” sözlerine yer verdi.
Son olarak söz alan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Orhan Fesçekoğlu; “ Bizler geldiğimiz yeri de gideceğimiz yeri de bilen şuurlu insanlarız. Onun ömrü bu kadarmış. Takdiri İlahi. Bir hizmet aşığı olan Ayhan kardeşimize, abimize vefa borcumuzu yerine getirebilmek adına bu iftar ve hatim organizasyonunu tertip ettik. Allah kabul etsin, gani gani rahmet eylesin “ dedi.
Program hafız öğrencilerin okuduğu Kur’an-ı Kerim ve Kurs Hocası Hafız Selman Altın’ın duası ile son buldu. Ardından iftar yemeği yenildi.