Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 9. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından sahnelenen ’’Haydi Hayırlısı’’ adlı oyun Bilecik’lilere eğlenceli anlar yaşattı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki oyunu, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Aktepe ve Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin ile sanatseverler izledi.

Yönetmenliğini Cengiz Küçükayvaz’ın yaptığı, eşleri iki günlüğüne İzmir’e giden İstanbul’daki iki çapkın kocanın serüvenin anlatıldığı 2 perdelik komedi oyununda, Cengiz Küçükayvaz, Züleyha Küçükayvaz, Tarık Karyağdı, Eray Türk ve Dilek Denizdelen rol aldı. İzleyenleri kahkahaya boğan oyunun ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Başkan Vekili Nihat Can ve Başsavcı Yaşar oyunculara plaketlerini vererek fotoğraf çektirdi.

KÜÇÜKAYVAZ," ’’BİLECİK KÜLTÜR VE SANAT DAĞARCIĞI EN BÜYÜK OLAN BİR ŞEHİRDİR’’

Daha sonra kısa bir açıklamada bulunan Cengiz Küçükayvaz, Bilecik’te gerçekleştirilen etkinliğin önemine değinerek, şunları aktardı:

’’Geçtiğimiz yıl 20 günlük bir gecikmeden dolayı, yeni oyunumuz hazır değildi ve festivale katılamamıştık. Fakat Ercüment kardeşimiz bu yılki festivalde bizleri görmeyi ısrarla belirtti ve bizleri festival kataloğuna dahil etti. Sizlerde bu tiyatromuza ilişkin biletleri çok kısa sürede bitirdiniz ve bizlere sahip çıktınız. Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcının 9 yıldan beri kararlılıkla sürdürdüğü bu festivale katılmama gibi bir gaflette bulunamazdık ve onun için buradayız. Ayrıca Bileciklilerin o güler yüzünü, nüfusu küçük ancak kültürü ve dağarcığı en büyük şehirden bile daha iyi olan böylesi bir yerde sahne almama gibi bir şeyi zaten düşünemezdik. O yüzden böylesine güzel bir salonda, böylesine güzel bir atmosferde bizleri konuk ettiğiniz için sizlere ve Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum.’’