Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Bilgisayar Programcılığı öğrencileri mezuniyet iftarında bir araya gelerek güzel anıları ve hatıraları birbirleriyle paylaşarak duygu dolu anlar yaşadı.
Demosan Spa Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü akademik personelleri ile öğrencileri katıldı.
Nezih bir ortamda gerçekleşen iftar yemeği sonrası öğrencilere hitap eden Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Başkanı Okt. Abdurrahman Palalı öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Bu dünyanın iyiliğin yayılmasına, yeryüzünde hakim olmasına ihtiyacı var. Hepiniz bunu çok iyi okuyabilen, gözlemleyebilen nitelikli kardeşlerimizsiniz. Sizleri memleketlerinize uğurlamadan önce bunun için atacağımız adımların ilki olsun niyetiyle düzenlediğimiz iftar yemeğine katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyen Palalı ardından Bilgisayar Programcılığı öğrencilere hitaben, “Ülkemizin her beldesinden birer emanet olarak gelen siz değerli öğrencilerimiz ile kısa sürede büyük bir aile olduk. Bu, biz öğretmenler için gurur verici bir tablo. Bilgisayar Programcılığı ailesi olarak samimi ve sıcak bir ortamda 2 senemiz daha geçti. Kendinizi sadece öğrenci olarak görüyor olabilirsiniz ama her biriniz kendi memleketinizi temsil ediyorsunuz, bir kültürü temsil ediyorsunuz. Aynı zamanda ortak bir kültürün parçası olarak burada bulunuyorsunuz. Bu bile sizin çok değerli bir topluluk oluşturduğunuzu gösterir. ” ifadelerini kullandı.
İftar yemeği hep birlikte yapılan hoş sohbetlerle ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.