Karaman’ın Sarıveliler Belediyesi öncülüğünde, yapımcılığını Fatih Bedir’in yaptığı “Bizim Star” ses yarışmasının finalleri ilçede yapıldı. Anıt alanında düzenlenen program Akdeniz TV’ de canlı olarak yayınlandı.
Müzisyen Başkal‘ın  Jüri üyeliğini yaptığı yarışma programını; Belediye Başkanı Hayri Samur, Ermenek Belediye Başkanı Sn. Necati Akpınar, Güneyyurt Belediye Başkanı Sn. Celil Yağız, Sarıveliler Halk Bankası Şube Müdürü Sn. Recep Vural, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.
Programda Konuşan Belediye Başkanı Hayri Samur," Öncelikle ilçemizde program düzenleyen Akdeniz TV’ye bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıttığı için teşekkür ederim. İlçemiz Karaman'ın ikinci büyük ilçesi olmasına rağmen, bölgesel şartlar nedeniyle diğer şehirlere oranla oldukça sınırlı imkanlara sahiptir. Bu sınırlı imkanlara rağmen hızla gelişmektedir. Sarıveliler Taşeli bölgesinin güzide bir ilçesidir. Programa katılan belediye başkanlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim" dedi. Bölgede toplam 11 ilçenin yarıştığı ses yarışması finallerinde, Sarıveliler İlçesini Murat Yılmaz, temsil etti. SMS yoluyla oy desteği toplayan Murat Yılmaz, ilk üçe giremedi. Yarışma sonrası birinciye albüm yapılıp sürpriz hediyeler verileceği, ikinciye ve üçüncüye özel hediyeler verileceği ifade edildi. Belediye Başkanı Hayri Samur, ilk üçe giren yarışmacıları tebrik ederek, başarıların devamını diledi ve bütün yarışmacılara günün anısına hediye takdim etti.