Kulüp üyeleri okul içerisinde geçen bütün olayları duvar gazetesinde yer vererek haber yapıyorlar.  Duvar gazetelerini büyük bir zevkle hazırlayan kulüp üyesi öğrenciler, bazen kendilerinin de  haber olarak gazetede yer verilmesinin hoşlarına gittiğini ifade ediyorlar. 

Duvar gazetesinin takibini okulun matematik öğretmeni Hikmet Kurt üstlenmiş. Öğrenciler artık Hikmet Hocalarına editörüm diye sesleniyor.

Öğretmen Hikmet Kurt gazete ile ilgili yaptığı açıklamada;"Karamanoğlu Mehmet Bey İlköğretim Okulu Duvar Gazetesi'nin baş harflerinden oluşan KOMBİDİG olarak gazetenin ismini belirledik. Gazetemiz yayın hayatına başladığından beri okulumuzun havası değişti. Okulun gündemini biz belirler olduk. Amacımız okulumuzun öğrenciler için sıkıcılıktan kurtarmak ve okulu sevdirmektir. Bunun için mizahi haberlere de yer vermekteyiz. Okul müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımız da bizi destekliyor ve yardımcı oluyorlar. Ayrıca KOMBİDİG’i velilerimizin de takip etmesi için sanal alemden de takip etmek mümkün. KOMBİDİG için çalışan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederiz" dedi.



https://www.facebook.com/kombidigfanpages adresinde çalışmalarını paylaşan öğrencilerin sayfaların da takip sayısı 320 kişiye ulaşmış. Bu uygulamadan dolayı emeği geçenlere tebrik ediyoruz.