Vizyona girdiği günden itibaren büyük gişe başarısı elde eden Çakallarla Dans 3-Sıfır Sıkıntı filminin yönetmen, senarist ve oyuncuları Adana’da seyirciyle buluşuyor. Film kadrosunu, seyirciyle buluşturacak olan özel gösterim Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Avşar Sinemalarında gerçekleştirilecek.

21 Aralık Pazar günü 19.00 seansında yapılacak olan özel gösterim öncesi Çakallarla Dans 3-Sıfır Sıkıntı filminin yönetmeni Murat Şeker, senaristi Ali Tanrıverdi ile oyuncular Derya Şensoy ve Bülent Serttaş, Optimum Avşar Sinemaları’nda seyirci ile bir araya gelecek. Komedi türünün iddialı yapımlarından olan filmin kadrosunda yer alan yönetmen, senarist ve oyuncular, Optimum Outlet ziyaretçileriyle söyleşi yaparak, soruları yanıtlayacak.

Film ekibini yakından görme fırsatı elde edecek olan Adanalı sinemaseverler, Optimum AVM’deki söyleşide sevdikleri sanatçılarla sohbet edip, fotoğraf çektirme imkanı da bulacak.

Macera sürüyor

Serinin 3’üncü filmi olan Çakallarla Dans 3-Sıfır Sıkıntı, filmin kahramanları olan Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet’in koşullu olarak hapishaneden salındıktan sonra başlarından geçen maceralarla dolu ve bir o kadar da komik olayları anlatıyor.