Vali Murat Koca, AB Değişim Projelerinden Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesi’nin Kapanış Programına Katıldı.

Avrupa Birliği Değişim Programı çerçevesinde 8 ülkenin katılımı 2012 yılında başlayan ve ülkemizin koordinatörlüğünde yürütülen Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaşlar Projesinin son etabı İlimizde gerçekleştirildi. 30 Mayıs 2014 Cuma günü Vali Ali Akan İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen programa; Vali Murat Koca’nın yanı sıra Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili Mustafa Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, 7 ülkeden 24 yabancı konuk ve öğrenciler katıldı.

Vali Ali Akan İlköğretim Okul Müdürü Özcan Üstün’ün proje hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından, sema gösterisi ve folklor ekibinin gösterisiyle program devam etti. Daha sonra katılımcı ülke temsilcileri proje ve ilimiz hakkında görüşlerini aktardılar.

Proje kapsamında hazırlanan Atık Malzemelerden Tasarım Sergisi açılışının Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili Mustafa Sarıkaya ve yabancı konuklar tarafından yapılmasının ardından program sona erdi.